NU suntem prosti, NU suntem hoți, Nu stăm în corturi…!


Intră acum și în grupul de

După conferința de presă de miercuri, de la Primăria Suceava, în care am aflat cu stupoare și am rămas siderat, că primarul Ion Lungu nu își recunoaște nici un fel de vină pentru situația în care s-a ajuns cu Termica și cu furnizarea apei calde și a căldurii în Suceava …

După conferința de presă de miercuri (ținută imediat după cea a primarului Lungu) în care am aflat din gura șefului PSD, Cătălin Nechifor, că pentru situația de la Termica nu e de vină executivul local, nici majoritatea USL din Consiliul Local Suceava care timp de 2 ani nu și-a asumat nici un fel de decizie tranșantă, ci doar PDL si PNL care în august 2014, au vrut să schimbe un viceprimar și nu le-a ieșit….

Primesc pe messenger un mesaj cu titlul ”de lecturat”. Chiar de la unul dintre foștii actori politici ai Sucevei, care a avut decența de a se  retrage cu fruntea sus din politică – Florin Hrebenciuc. Domnia sa mi-a trimis un link:

 

http://mstefan.svbtle.com/its-not-you-its-me .

 

Vă rog sa citiți și apoi să il raportati la Suceava noastră, în care toți trăim, dar în care numai unii se bucură cu adevărat. Și ei stau bine ascunși după perdele și la adăpostul centralelor de apartament sau pulpana lui Nechifor, Balan, Lungu, Donțu sau Flutur.

Vă rog să citiți și să îmi spuneti dacă nu am dreptate! Autorul, Stefan Moisanu, e de felicitat, chiar dacă e trist ce spune domnia sa!

 

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de