1,2,3 …şi !!


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava şi-a desemnat liderul judeţean, pe Alexandru Băişanu, şi din momentul acesta putem spune cu toată sinceritatea că până după alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, la nivelul judeţealui Suceava nu vor mai fi cine ştie ce mişcări spectaculoase pe eşicherul politic.

Avem în momentul de faţă, în judeţ, configurată o situaţie în care puţini ar fi crezut în urmă cu câteva luni, în sensul că nimeni nu mai credea că un Gavril Mîrza va mai disputa lupta, la nivelul judeţului, pentru Cotroceni, cu Gheorghe Flutur, după ce acesta din urmă l-a dat afară din şefia Consiliului Judeţean Suceava. Cum la fel nimeni nu mai credea într-o revenire a lui Băişanu după ce Mihai Aurel Steciuc l-a făcut să simtă glia la alegerile pentru şefia organizaţiei PNL a municipiului Suceava.

Actualmente, în judeţul Suceava, este constituit cadrul necesar unei lupte politice pe viaţă şi pe moarte, poate chiar mai „grele” şi mai aprige decât pentru ce a fost până acum. Şi spun asta pentru că cine pierde, şi cu siguranţă cineva o face dintre cei trei, va pleca acasă, definitiv şi irevocabil.

Nu cred că Gheorghe Flutur este pregătit pentru trei ani de opoziţie cruntă în cazul în care Crin Anotnescu sau Micea Geaonă va fi preşedinte. Prea şi-a închis toate căile de comunicare cu cele două partide.

Nu cred nici că Gavril Mîrza va mai fi preşedinte al PSD dacă scorul electoral obţinut de partidul său pe 22 noiembrie va fi sub media pe ţară. Cum la fel nu mai cred în Alexandru Băişanu şef al PNL dacă nu atinge pragul celor 20 % pentru Crin Antonescu. În orice combinaţie, unul dintre cei trei „flăcăi” pierde şi atunci lucrurile se complică pentru toţi.

Poate de asta merită să fim aproape pe 22 noiembrie !


Intră acum și în grupul de