Lumea lui BOC nu e aceeaşi cu a lui Băsescu. Fiecare cu a lui !!!


Intră acum și în grupul de

Cristian Diaconescu, preşedinte de onoare al UNPR, este noul ministru de Externe al României, în Guvernul BOC IV.

Ca să fim mai exacţi, dl Diaconescu este una şi aceeaşi persoană care a îndeplinit funcţia de ministru de Externe al Guvernului BOC I, însă atunci era un foarte bun membru al PSD.

Între timp a trădat PSD, a înfiinţat alături de Gabriel Oprea, UNPR şi acum e din nou, graţie voinţei preşedintelui Traian Băsecu, ministru de Externe.

Se dovedeşte încă o dată că Traian Băsescu este devotat ideii de răsplată pentru cei care au trădat. Pentru că ştie că trădătorii sunt ascultători şi le ştie şi preţul. Aşa este mult mai simplu.

Preşedintele României face în continuare dovada faptului că agenda sa este cu totul alta decât a Guvernului actual, cât o mai dura el şi că nu este interesat sub nici o formă de lucruri mărunte precum Constituţia României. Pofta lui a fost să dovedească ceva. Şi că ce vrea el, Guvernul BOC IV face fără să crâcnească.

Sunt convins că premierul Emil Boc ar fi anunţat luni, în discursul din Parlament, că se dă şi pe sine afară, dacă aşa primea prin SMS de la Cotroceni. Norocul lui că a scăpat de data asta.

Reevaluările acestea periodice marca Traian Băsescu au devenit extrem de deranjante chiar şi pentru cei mai „talibani” dintre PDL-işti susţinători ai preşedintelui. Şi sunt curios când vor spune că ajunge. Înainte sau după ce pleacă de la putere?!

Oricum, modul în care Băsescu bagă în faţă UNPR şi îi răsplăteşte pe liderii acestui partid cu funcţii şi onoruri te face să crezi că e parte dintr-un plan al preşedintelui care vrea să testeze până unde poate merge cu aroganţele faţă de oamenii săi din PDL.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, referitor la propunerea ca funcţia de ministru de Externe să fie ocupată de Cristian Diaconescu, că are o întrebare: „Promovarea UNPR e singurul nostru răspuns la ce se întâmplă în stradă?”.

Ce comentarii să mai faci la remarca aceasta?

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de