“11even Experiences”, un eveniment care pune accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei, la Suceava

afis 11evenCentrul Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava (CENRES) și AIESEC Suceava organizează în data de 9 mai 2014, la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava, începând cu ora 17.00, evenimentul “11even experiences“. Conceptul acestui proiect este marca Asociaţia 11even și este susţinut la nivel naţional de DPD România, dar și de alți parteneri locali și naționali, informează organizatorii evenimentului.

Organizat anul acesta pentru prima dată în Suceava, evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni similare care se desfășoră în luna mai 2014 în întreaga țară (Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Bucureşti, Oradea).

11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiențe de viață, oameni, modele, informaţii şi idei. În acelaşi spaţiu, persoane care au trecut prin experiențe deosebite împărtășesc momente unice cu oameni aflați în căutare de exemple practice și relevante pentru dezvoltarea lor personală și profesională, ca împreună să genereze inspiraţie, idei, proiecte de viitor şi decizii pozitive legate de viaţă şi carieră.

Tema evenimentelor 11even Experiences 2014 este împărţită în două segmente: 6 speakeri vor vorbi despre “Humanizing work”, iar 5 speakeri despre “Bringing joy in life”.

Participarea la evenimentul 11even Experiences Suceava se face pe bază de invitație. Pentru fiecare tip de invitație, recomandăm o donație minimă care oscilează între 15 și 60 lei.

Potrivit sursei citate, invitațiile pot fi rezervate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau la sediul Centrului Regional de Resurse pentru ONG-uri Suceava, din strada Universității nr. 48, cam 6-7.

Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiţi si pe pagina de Facebook 11even events: https://www.facebook.com/11evenEvents.

În cadrul evenimentelor naționale 11even Experiences, o parte a încasărilor totale sunt redirecționate către susținerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social etc. În Suceava, o parte din donatiile efectuate in cadrul evenimentului vor fi transmise unor familii cu copii cu autism din Suceava, care au posibilitati financiare reduse.

„Pentru detalii suplimentare legate de eveniment si pentru procurarea biletelor, ne puteti gasi la numărul de telefon: 0744/761.464, e-mail marian.schipor@gmail.com, persoană de contact Marian Schipor”, se arată în document.