Campionatul distractiei, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

afis 1 iunie 2014Shopping City Suceava sărbătorește copilăria într-un weekend plin de distracție și premii pentru cei mici. Astfel, în perioada 31 mai – 1 iunie 2014 copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava pentru a se bucura de jocurile copilăriei, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, Campionatul distracției începe de sâmbătă, 31 mai, ora 11:00, pe zona de food din incinta centrului comercial, cu programe artistice susținute de Școala Populară de Artă și demonstrații de dans oferite de copiii de la școala de dans Fly Dance Studio. Totodată, cei mici vor defila în cadrul unei prezentări de modă cu cele mai noi colecții ale magazinelor de copii din Shopping City Suceava: Carrefour, Takko Fashion, Champion, Evel Mod, Delia 07, Killtec și Coccodrillo.

Pe 1 iunie, distracția începe la ora 11.00, în zona de food din incinta Shopping City Suceava, unde școlile din Municipiul Suceava vor prezenta câte un program artistic, care va fi premiat de către Shopping City Suceava cu: locul 1 – un CEC cadou în valoare de 1.500 lei şi locul 2 – un CEC cadou în valoare de 1000 lei și locul 3 – un CEC cadou în valoare de 500 lei.

Pe parcursul întregului weekend, copiii vor avea parte și de întâlniri cu personaje de poveste, jocuri cu baloane, sesiuni de facepainting și vor putea participa la atelierele educative și de creație Kids City – art craft, realizate în parteneriat cu Alexandria Librării. De altfel, în parcarea Shopping City Suceava, cei mici vor realiza desene pe asfalt și vor participa la diferite concursuri și jocuri cu premii surpriză.

În document se arată că, Fundaţia ANA organizează o tombolă cu premii la fiecare oră. Biletele de tombolă sunt distribuite de voluntarii Fundaţiei ANA, iar copiii trebuie să fie prezenţi la evenimente, pentru a câştiga premiile oferite prin tragere la sorţi. Sute de premii vor fi acordate din partea Shopping City Suceava și a partenerilor evenimentului: SC. Ferovali SRL, notar public Cârligeanu Laura, Adicris Trans, Harivex și spațiul de joacă Cutezătorii din incinta centrului comercial.

Magazinele cu produse pentru copii au pregătit numeroase oferte speciale de 1 iunie. Astfel, articole vestimentare de cea mai bună calitate vor putea fi achiziționate de la Coccodrillo cu 25% reducere, de la Maxx Discount cu 30% reducere, precum și de la Evel Mod, Delia 07 sau Takko Fashion. În plus, copiii care adoră sportul sunt așteptați la Decathlon, Champion și Killtec. Pentru iubitorii de jucării, Noriel oferă reduceri diversificate, iar hypermarket-ul Carrefour a pregătit preţuri speciale la o gamă largă de articole special semnalizate în magazine. Totodată, în weekend, copiii se vor putea relaxa vizionând filme de animație la 3D Cafe din Shopping City Suceava. Alexandria Librării îi așteaptă pe părinți, dar și pe cei mici cu reduceri la cărți și o gamă largă de produse art-craft care le va stimula creativitatea celor mici.

Timp de două zile, Shopping City Suceva se transformă într-un cadru de poveste, unde toți copiii sunt așteptați cu surprize și momente de neuitat.


Intră acum și în grupul de