Primaria Falticeni pregateste spectacole si cadouri pentru copiii din municipiu

afis 1 iuniePrimăria municipiului Fălticeni, Consiliul Local Fălticeni şi unităţile de învăţământ preşcolar şi gimnazial, vor organiza, duminică, 1 iunie 2014, manifestări culturale prilejuite de Ziua Internaţională a Copilului.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Fălticeni, distracţia va debuta la ora 12.oo, pe platoul din faţa sediului administrativ al municipalităţii, cu un concurs de desene pe asfalt, eveniment derulat în colaborare cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu”.

De la ora 17.00, copiii sunt aşteptaţi în Piaţa “Nada Florilor”, la un spectacol de muzică şi dans, organizat de Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” şi Clubul Copiilor Fălticeni.

Din partea Primăriei Fălticeni vor fi oferite peste 1000 de pachete de dulciuri copiilor care vor participa la aceste evenimente.

1 Iunie este o zi importantă pentru copiii din întreaga lume şi în special pentru copiii fălticenenilor. Vom marca an de an această sărbătoare a copilăriei, pentru că avem copii frumoşi şi isteţi care merită, pe lângă dragostea părintească, sprijinul comunităţii. Pentru că dorim să le oferim celor mici toată susţinerea, nu ne limităm doar la spectacole şi dulciuri într-o zi anume din an şi vom continua să amenajăm în această vară locuri de joacă în toate cartierele Fălticeniului”, a declarat prof. Gheorghe Cătălin Coman, primarul municipiului Fălticeni.