“Simfonii de Toamna”, un regal de muzica clasica, in centrul municipiului Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza marţi, 26 August 2014, începând cu ora 19:30, a treia editie a evenimentului cultural “Simfonii de Toamnă”.

Astfel, oraşul Suceava va răsuna pentru câteva ore, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi, Concert Maestru al Orchestrei de Camera Radio, iar orchestra va reuni 50 de artişti de elită

Potrivit organizatorilor, anul acesta, sucevenii vor petrece o seara memorabila in compania artistilor de la Filarmonica de Stat din Botoşani care vor intrepreta arii celebre. In repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese apartinind compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, J. Strauss, Sostacovici, Georges Bizet, Fr. Suppe si multi altii.

invitatie simfonii a

Momente magice vor fi oferite sucevenilor de Mirel Manea, prim trompetist, sef de partida, Filarmonica de Stat Botosani si prim tropetist al Grande Orchestra Sinfonica Verdi, Bracigliano, Italia.

Concertul extraordinar va avea loc în zona centrală, pe esplanada din zona Palatului Administrativ din Suceava, accesul în zona cu scaune făcându-se pe bază de invitaţie. Invitaţiile vor fi oferite gratuit sucevenilor de membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina.

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului au demarat organizarea acestui proiect şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele doua ediţii ale proiectului.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.