Surprizele Iulius Mall Suceava pentru week-end: Targ de Antichitati si Ateliere de gatit pentru copii

Iulius Mall SuceavaSfârşitul de săptămână aduce evenimente recreative pentru clienţii Iulius Mall Suceava. Năzdrăvanii îşi pot completa sesiunile de shopping pentru începutul de an şcolar cu ateliere de gătit, iar pasionaţii de obiecte ancorate în trecut sunt invitaţi la o întâlnire cu cei mai împătimiţi colecţionari.

 Potrivit Departamentului PR al complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 5 – 7 septembrie 2014, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui Târgul de Artă şi Antichităţi. Iubitorii pieselor impresionante prin frumuseţea şi vechimea lor vor avea la dispoziţie nenumărate articole deosebite, a căror poveşti aşteaptă să fie spuse. Peste 30 de colecţionari din toate colţurile ţării îşi vor prezenta cele mai frumoase obiecte cu patina timpului: piese de mobilier, picturi, bijuterii, statuete, ceasuri, argintărie, porţelanuri, filatelie, numismatică şi alte articole preţioase.

Pe final de vacanţă, Iulius Mall Suceava continuă să le ofere prichindeilor motive de bucurie. Şi în acest week-end, cei mici sunt invitaţi în bucătăria Ristorante Casanova, pentru a afla din secretele artei culinare. Duminică, de la ora 13.00, copiii au prilejul de a participa gratuit la atelierul de gătit, unde vor învăţa să facă papanaşi. Alături de prietenul lor îndrăgit, clovnul Bobo, ştrengarii vor combina ingrediente, vor folosi ustensile speciale şi vor decora felurile de mâncare. Ehipaţi cu şorţuri, micii bucătari îşi vor demonstra talentul în gastronomie, iar la final îşi vor servi părinţii cu preparatul făcut chiar de ei. Înscrierile la atelierul de gătit se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la telefon 0230/208.700.