Autorul Constantin Costache revine la Suceava cu o noua lansare de carte: „Urme pe oglinda apei”


Intră acum și în grupul de

Autorul Constantin Costache revine, la Suceava, în această lună, cu o nouă lansare de carte.

Romanul ”Urme pe oglinda apei” va fi lansat, joi, 25 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Cărtureşti din Iulius Mall Suceava.

Urme pe oglinda apei afis

Potrivit gazdelor evenimentului, autorul revine la Suceava exact la un an de la lansarea volumului May Day, apărut la Editura Tritonic, și care a introdus cititorii în viaţa și aventurile marinarilor. „Noua carte pe care autorul o va lansa, al cărui titlu sugestiv, „Urme pe oglinda apei”, ne poate duce cu gândul la orice”, au precizat organizatorii.

Romanul ”Urme pe oglinda apei” Volumul 1 cu subtitlul „Sa mori făcând orice să scapi din comunism” și Volumul 2 cu subtitlul ”Banii securității” a căror lansare va avea loc la Librăria Cărtureşti deschide drumul trilogiei „Urme pe oglinda apei”, un roman amplu, atât prin dimensiuni (vol 1-490 pag , vol 2-584 pag) cât și prin tema abordată.

„Desfășurarea evenimentelor din societate poate fi văzută în mod diferit, în funcție de poziția socio-profesională în care se află receptorul. Dacă receptorul este un marinar aflat, fără voia lui, în vâltoarea unor evenimente din care singura lui şansă de a ieși viu este de a scoate la lumină adevărul, într-o societate bazată pe minciună și dezinformare, lucrurile pot părea cu totul altfel decât par, în mod uzual, oamenilor trăitori pe uscat. Când asta se îmbină cu aventura petrecută pe mari și peste mări, rezultanta nu poate fi decât o carte captivantă, care te ţine cu sufletul la gură, de la prima la ultima pagină. Şi dacă vei aştepta cu nerăbdare Volumul 3, ca să poți întregii tabloul mării și societății în care se desfășoară acțiunea și să afli ce s-a întâmplat cu banii securității, înseamnă că bucuria de a le citi va fi mai mare”, au ținut să precizeze reprezentanții librăriei.

Evenimentul va fi prezentat de președintele IMM Suceava, Liliana Agheorghicesei, scriitorul și editorul Ovidiu Dunăreanu, cu participarea specială a graficianului și caricaturistului Mihai Pânzaru Pim.


Intră acum și în grupul de