Iulius Mall Suceava sarbatoreste Ziua Internationala a Zambetului

Ziua Zambetului_IM SV_2014Vineri, 3 octombrie 2014, Iulius Mall Suceava sărbătoreşte Ziua Internaţională a Zâmbetului printr-o campanie veselă, de creştere a optimismului la români, anunţă reprezentanţii complexului comercial într-un comunicat de presă.

Astfel, întreaga zi, clienţii zâmbitori ai Iulius Mall vor fi răsplătiţi cu produse Orbit, menite să îi facă să râdă mai mult.

Anual, prima zi de vineri din luna octombrie este dedicată Zilei Internaţionale a Zâmbetului. Inedita sărbătoare a fost iniţiativa artistului Harvey Ball, cel care a creat faţa zâmbitoare („Smiley Face”), emoticon-ul care a cucerit întreaga lume.

Sub deviza „Optimiştii trăiesc mai frumos!”, campania, organizată simultan în toate cele cinci centre comerciale ale companiei Iulius Group din Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi Suceava, îşi doreşte să încurajeze starea de bine şi spiritul pozitiv, pentru o viaţă fericită.

Zâmbetul este în strânsă relaţie cu shoppingul. Cercetătorii americani au demonstrat că shoppingul alungă tristeţea şi creşte sentimentul de bună dispoziţie. O vizită prin magazine nu înseamnă doar reînnoirea garderobei, ci vine la pachet şi cu un zâmbet.

Potrivit raportului anual publicat de Adunarea Generală a ONU, în septembrie 2013, România ocupă locul 90 din 156 de ţări aflate în clasamentul care „măsoară” fericirea. Cele mai optimiste persoane locuiesc în ţările din nordul Europei.

loading...