Mos Nicolae a impartit mii de daruri copiilor si in zona centrala a Sucevei


Intră acum și în grupul de

După ce vineri seara deputatul sucevean Ioan Balan l-a adus pe bătrânul Moș Nicolae în mijlocul copiilor din Burdujeni, sâmbătă seara a venit rândul micuților din zona centrală a orașului să primească cadourile Moșului.

Până la împărțirea darurilor, în fața sediului PNL de pe Aleea Trandafirilor, lângă magazinul Bucovina, pe scena special amenajată în cinstea venirii lui Moș Nicolae au urcat tineri interpreți locali îmbrăcați în costume populare care i-au colindat, i-au urat și i-au înveselit pe suceveni cu muzica lor. Între timp, Moșul se plimba prin mulțimea de oameni, vorbea cu copiii și se fotografia alături ei și de părinți sau bunici. După un recital de aproximativ o oră, a început împărțirea punguțelor cu cadouri, copiii urcând rând pe rând pentru a primi darurile pregătite de organizațiile de tineret și de femei ale filialei municipale Suceava a PNL.

mos nicolae ioan balan (24)

Cei mai curajoși micuți i-au arătat Moșului că au fost cuminți și au învățat colinde și poezii. Cu multe emoții ei au colindat și au recitat la microfon, demonstrându-i astfel Moșului că merită darurile.

Pentru deputatul Ioan Balan a devenit o tradiție să împartă de Moș Nicolae cadouri copiilor din Suceava, începând din anul 2008, după preluarea mandatului. Vineri seara, în fața sediului PNL din Burdujeni Balan a făcut și o promisiune, cât va fi în viața politică el va aduce daruri tuturor copiilor de Moș Nicolae.

 

 


Intră acum și în grupul de