Shopping City Suceava isi intampina clientii cu reduceri de pana la 80%


Intră acum și în grupul de

Magazinele din Shopping City Suceava au dat startul reducerilor de iarnă, oferind clienţilor promoţii de până la 80% la produsele de sezon, au informat reprezentanții complexului comercial.

Toţi cei care au aşteptat această perioadă pentru a-şi achiziţiona produsele favorite la un preţ redus, sunt aşteptaţi în magazine. Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi ofertele pe care le-au pregătit magazinele.

afis reduceri shopping city suceava

Cei care intenţionează să îşi reînnoiască garderoba au ocazia de a alege dintr-o paletă variată de produse la preţuri accesibile: New Yorker şi magazinul Raison D`Etre by Insense oferă reduceri de până la 80%; Dovani, Eponge, Mustang, Next Level, Noriel, Champion, Decathlon – până la 70% reducere la produsele semnalizate în magazine, iar Coax, New Line, Orsay, Secuiana, Killtec, Takko Fashion, Texval, Coccodrillo, The City – până la 50% la anumite produse. Pentru a vă reîntregi ţinuta, magazinele Kartel, Moda Miss, Gatta, Mondex vă aşteptă cu reduceri de până la 40%, Camiceria Italiana – 1+1 gratis, Neo Fashion –cămașă bărbați peste 100 lei + cravată cadou, articole damă și bărbați 1+1 gratis, pantaloni bărbați și cămașă + cravată gratis; Gatta si Mondex – 30% reducere la produsele selecționate, La Bionda – 20% la anumite produse.

Şi în materie de încălţăminte, clienţii vor beneficia de reduceri şi promoţii speciale: Deichmann – 50% reducere pentru articolele marcate prin eticheta de reducere; Benvenuti – până la 55% reducere la produsele semnalizate; Leonardo – până la 50% discount la articolele de sezon şi nu numai; Otter – până la 40% la o selecţie de articole.

Reduceri vor exista şi la cosmetice, magazinul Marionnaud oferind până la 70% reducere la o gamă variată de produse; Kendra – până la 40% reducere la produsele semnalizate. Totodată, bijuteriile şi accesoriile beneficiază de reduceri speciale: Splend`or – între 10% și 50%; Sabrini – până la 35 %, Stil Biju – 5% reducere la bijuterii din aur, 10% la verighete și 5% la bijuterii din argint. Pasionaţii de lectură vor găsi la Alexandria Librării sute de cărți cu preț special: reduceri până la 50%, 1+1 gratuit, 2+1 gratuit. De asemenea, magazinele de optică îşi aşteaptă clienţii cu oferte irezistibile: Optic Land – până la 50% reducere; Plus Optic – 70% reducere la ochelarii de soare selecționați. De altfel, Centrofarm și Plafar a pregătit până la 50% reducere la o gamă largă de produse.

Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobilier sau decoraţiuni, la Mobexpert găsiţi preturi reduse cu până la 50% la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni; Black Sheep Home Collection – între 20% și 30% reducere la anumite produse; Ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC – Smart Menu la doar 11,90 lei, Roti Grill – 1 shaorma + 1 băutură răcoritoare gratis şi La Bunica – meniul zilei la doar 15 lei, Trattoria di Matteo – meniul zilei la 12 lei.

Media Galaxy şi Flanco au pregătit oferte speciale la produsele electronice şi electrocasnice semnalizate în magazin dar şi la cele cu tehnologie de ultimă oră, iar în magazinul Electro Top vor fi până la 30% reducere la anumite produse.

Hypermarketul Carrefour vă așteaptă cu reduceri de până la 50% la sute de produse, iar în Baumax găsiţi reduceri şi oferte speciale pe placul tuturor.

„Invităm clienţii să profite de reducerile speciale pregătite de magazinele din Shopping City Suceava!”au completat reprezentanții complexului comercial.


Intră acum și în grupul de