Milici: Traian Basescu este foarte aproape de PMP. E o chestiune de timp foarte scurt pana cand se va oficializa


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va oficializa, cât de curând, intrarea în Partidul Mişcarea Populară.

„Din câte ştiu şi din ceea ce am vorbit cu colegii mei din organizaţia judeţeană şi din conducerea centrală, domnul Traian Băsescu este mai aproape decât credeţi de PMP, chiar dacă acest lucru nu a mai fost văzut pe ecranele televizoarelor”, a spus liderul PMP Suceava.

El a explicat că atunci când s-a discutat că Traian Băsescu va veni la sediul PMP pentru a prelua biroul ce îi fusese pregătit a renunţat pentru că era „prea multă zarvă, prea multă forfotă” şi că nu a dorit aşa ceva.

Ovidiu Milici Intemedia PMP

 

„Este o chestiune de timp foarte scurt până când se va oficializa (intrarea lui Traian Băsescu în PMP)”, a spus Milici.

El a apreciat că la Congresul PMP, Traian Băsescu se va afla în acest partid şi că el personal îl va vota pe Băsescu pentru poziţia pe care va candida.

Ovidiu Milici a mai anunţat că în luna februarie se va organiza Conferinţa judeţeană a PMP Suceava la care vor participa 450 de delegaţi din judeţ pentru a da autoritate conducerii alese.

La funcţia de preşedinte PMP Suceava ar urma să candideze actualul preşedinte Corneliu Popovici.

Milici va candida pentru una din funcţiile de vicepreşedinte.


Intră acum și în grupul de