Tombola „Castiga un inel cu diamant” si concert Delia, la Shopping City Suceava

În luna iubirii, îndrăgostiții vor fi răsfățați la Shopping City Suceava cu multe evenimente și concursuri, special pregătite pentru ei.

afis concert delia

Potrivit reprezentanților complexului comercial, un inel cu diamant este marele premiu al tombolei din această lună dedicată iubirii, îndrăgostiţii fiind așteptați și cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru ei: târg de nunţi, căsătorii de probă, prezentare de modă cu rochii de mireasă şi ținute pentru ocazii speciale, dar și un super concert DELIA!

Cei care vor face cumpărături de minimum 100 lei în perioada 1-15 februarie 2015 și se vor înscrie la tombolă, vor putea câștiga marele premiu, un inel cu diamant, iar zilnic un voucher Splend`or în valoare de 300 lei.

Din magazinul Splend`or, câștigătorii vor putea să aleagă dintr-o gamă largă de accesorii de lux, constând în ceasuri și bijuterii aparținând brandurilor internaționale, ce suprind prin noutate, stil și diversitate. Tot aici vor găsi modele clasice de ceasuri ce măsoară timpul cu mecanisme automatice sau quartz (Certina, Doxa, Seiko, Timex etc.), bijuterii sculptate în aur sau argint și setate cu diamante, perle sau alte pietre prețioase (Fossil, Cacharel, Esprit, Majorica etc.).

De Valentine`s Day, pe 14 februarie, cuplurile care doresc sa își unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneției, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiți, tot la Shopping City Suceava.

Aceștia vor sărbători cu şampanie, vor primi diplome și certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante momente. Mirii vor avea la dispoziție măști venețiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de facebook shoppingcitysuceava.

Totodată, la târgul de nunţi „Trend Mariaj” viitori miri vor putea găsi cele mai noi tendinţe și servicii pentru o nuntă de vis.

Distracția va continua la Shopping City Suceava, duminică, pe 15 februarie, de la ora 17:00, cu o prezentare de modă cu minunate rochii de mireasă și ținute pentru ocazii speciale, concursuri cu premii şi un super concert susţinut de DELIA.

„Vino să îți cânți iubirea alături de îndrăgita DELIA, pe cele mai cunoscute piese ale artistei: „Pe aripi de vânt”, „Ipotecat”, „Doar pentru tine”, „Parfum de fericire” etc. Alege să-ţi sărbătoreşti iubirea alături de Shopping City Suceava!”, au  transmis gazdele evenimentului.