Concert de jazz cu Ana-Cristina Leonte &Quintet, pe scena de la USV


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava și Universitatea „Ștefan cel Mare” organizează un nou concert de jazz pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” din cadrul USV.

concert de jazz ana cristina leonte

Concertul va fi susținut de Ana Cristina Leonte (voce) și colegii din Quintet, Albert Tajti la pian, Alex Munte la saxofon, Michael Acker la contrabass și Tavi Scurtu la tobe.

Potrivit reprezentanților Casei de Cultură a Studenților Suceava, proiectul aduce împreună cinci dintre cele mai interesante nume ale jazzului românesc. Deși membrii acestui cvintet reprezintă noua generație, ei au întreprins până în prezent o intensă activitate concertistică în diverse alte conjuncturi muzicale, aducând în acest proiect, pe langă o mare experiență scenică și o serie de influențe personale care îi definește ca muzicieni.

„În această formulă ei explorează noi sfere ale jazzului, unde nuanțe moderne combinate cu arome modale, subtile amintiri folclorice sau mici izbucniri de free, rezultă în compoziții originale cu un sound special, adeseori sensibil, echilibrat pe coordonatele nou-tradițional, aranjament-improvizație spontană, simplitate-complexitate”, au precizat organizatorii.

Evenimentul va avea loc joi, 19 februarie, de la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” din cadrul USV.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi și studenți.

Biletele se pot achiziționa între orele 09:00 – 16:00, la camera 101, din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava sau la intrare, înaintea spectacolului.

Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0753 595 452.


Intră acum și în grupul de