Suceava, capitala multiculturala pentru o zi. AIESEC Suceava organizeaza o noua editie a evenimentului Global Village, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Global Village AIESEC Suceava

Suceava va deveni pentru o zi capitală multiculturală datorită organizației AIESEC care desfășoară și în acest an o nouă ediție a evenimentului Global Village, la Iulius Mall.

Manifestarea, organizată în cadrul proiectului GROW, va avea loc duminică, 22 februarie, de la ora 13.00, în incina complexului comercial sucevean.

Sucevenii sunt invitați să cunoască din bucatele, cântecele, dansurile și costumele tradiționale atent alese din 12 țări și anume Brazilia, Taiwan, Indonezia, Maroc, Franța, Italia, Rusia, China, Spania, Germania, Turcia și Japonia.

„Este o atmosferă interactivă, în care publicul intră în contact cu diverse tradiții din întreaga lume și are ocazia să încerce pe viu dansuri, jocuri, preparate culinare și alte obiceiuri din țările prezente la eveniment. Acestă manifestare anuală  își propune celebrarea diversitații, internaționalismului, și aduce un suflu nou în mediul sucevean”, a precizat  Ionela Iftimie, membră a departamentului de comunicare în AIESEC Suceava.

Mediul divers şi multicultural va fi creat de către studenții veniți din alte țări prin programe de voluntariat și de către elevii participanți la proiectul Grow, organizat, de asemenea, de către AIESEC Suceava. Împreună, participanții vor prezenta costume tradiționale, care vor încânta privirile, se vor întrece în arta culinară și, bineînțeles, nu vor lipsi cântecele și dansurile specifice fiecărei țări.

La eveniment vor fi prezenți Ovidiu Swartz însoțit de Ansamblul Folcloric, Magda Știrbăț, Tamara Țîbârnă, dar și reprezentanți ai Palatului Copiilor, care vor asigura momente artistice menite să echilibreze balanța culturilor prezente la acest eveniment de anvergură.


Intră acum și în grupul de