Trainingul “De ce unii visează și alții reușesc? Autocunoaștere și voluntariat”, la USV


Intră acum și în grupul de

AIESEC Suceava, parte e celei mai mari organizaţii de tineri din lume, derulează în perioada 23 februarie – 31 martie programul de voluntariat Global Community Development Program (GCDP), destinat studenţilor şi mastranzilor.

afis aiesec suceava

Marți, 24 febraurie 2015, începând cu ora 16.00, în Aula Mare a Corpului E, din cadrul Universității Ștefan cel Mare va avea loc Trainingul “De ce unii visează și alții reușesc? Autocunoaștere și voluntariat” prin care tinerii interesați de noi experiențe vor afla mai multe detalii despre proiect. Traineri vor fi Liliana Bujor, pshiholog în cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră și Gianina Mamciuc din domeniul vânzărilor.

Potrivit reprezentanților AIESEC Suceava, programul oferă studenţilor posibilitatea de a alege un proiect în domeniul social, antreprenorial, educaţional sau cultural ce se desfăşoară între 6 şi 8 săptămâni într-una din cele peste 100 ţări în care activează organizaţia AIESEC, timp în care au oportunitatea de a contribui la dezvoltarea şi îmbunătăţirea comunităţii globale şi de a trăi o experienţă inedită într-o altă ţară, descoperind o nouă cultură, făcându-şi noi prieteni şi vizitând locuri noi.

„De asemenea, voluntarul are şansa de a îmbina utilul cu plăcutul. Astfel, contribuind la realizarea unui proiect în unul din domeniile enumerate mai sus, acesta îşi dezvoltă abilităţile profesionale, de utilizare a limbii engleze, de lucru în echipă”, a informat AIESEC Suceava.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de