Weekend încărcat de evenimente, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava se anunță un sfârşit de săptămână încărcat de evenimente pentru întreaga familie. Potrivit reprezentanților complexului comercial, în acest weekend va avea loc o preselecţie de modele, un târg de handmade, întâlnirea trabantiştilor, dar și distracţie în compania clovnului Bobo pentru cei mici.

targ handmade 2

 

 

Sursa citată a arătat că de vineri până duminică, la Iulius Mall, se desfăşoară o nouă ediţie a Târgului de Handmade.

„Artizani care dau frâu liber imaginaţiei vor fi prezenţi la parterul mall-ului, unde vor expune cele mai frumoase obiecte lucrate manual. Bijuterii realizate din diverse materiale, accesorii vestimentare, cutii pictate, decoraţiuni şi multe alte articole inedite sunt propunerile pentru iubitorii de frumos şi unicitate”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, tinerele care visează să se lanseze în modelling sunt invitate la un casting ce va avea loc sâmbătă, 13 iunie, de la ora 12.00, evenimentul fiind organizat de Academia Models.

„Academia Models va ajunge la Iulius Mall Suceava unde le va aştepta pe domnişoarele frumoase şi inteligente la preselecţia pentru categoria „new faces”. Cele care se vor califica vor participa la East Model Awards 2015, eveniment care va avea loc în parcul ansamblului Palas Iași, pe 26 iunie. East Models Awards 2015 este un eveniment multisenzorial, ce presupune un spectacol în care vor fi premiate atât modele cu experiență, cât și tinerele dornice de afirmare în acest domeniu”, se mai arată în comunicatul trimis de reprezentanții Iulius Mall.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 12.00, în zona KidsLand, copiii cu îndemânare sunt invitaţi la un atelier de creaţie, iar de la ora 16.00, în aceeaşi zonă, cei mici sunt aşteptaţi de clovnul Bobo la o petrecere distractivă.

Tot sâmbătă, de la ora 11.00, Traby Club România organizează în premieră la Suceava „Întâlnirea Trabantiştilor”.

Peste 40 de maşini Trabant vor putea fi admirate în parcarea mall-ului, la eveniment participând colecţionari din toate colţurile ţării.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de