Circa cinci sute de liberali vor protesta în faţa Prefecturii Suceava cerând demisia premierului Victor Ponta


Intră acum și în grupul de

Circa cinci sute de liberali sunt aşteptaţi, vineri, la prânz să protesteze în faţa Prefecturii din Suceava cerând demisia premierului Victor Ponta.

Acţiunea de protest de vineri coincide cu dezbaterea şi votarea moţiunii depuse de opoziţie în Parlament prin care se cere demisia actualului guvern.flutur protest 2

 

 

 

Liberalii intenţionau ca pe perioada dezbaterii moţiunii de cenzură să organizeze şi o manifestaţie de amploare în jurul Parlamentului României, dar au renunţat la această acţiune după ce primarul general al Capitalei a aprobat în aceeaşi zonă şi un miting de susţinere a Guvernului organizat de PSD.

Liderii liberali au anulat protestul pentru a nu exista pericolul unor confruntări cu membrii PSD, susţinători ai Guvernului.

PNL a decis însă organizarea de proteste în faţa Prefecturilor din municipiile reşedinţă de judeţ pentru a cere demisia lui Victor Ponta.

La Suceava ar urma să participe circa 500 de liberali la acest protest care ar urma să înceapă în jurul orei 12 şi să se încheie după două ore.


Intră acum și în grupul de