Iulius Mall Suceava le propune copiilor o vacanță de poveste


Intră acum și în grupul de

Câteva zile îi mai despart pe copii de vacanţa mare, perioada lor cea mai fericită din an. Pentru că distracţia şi răsfăţul sunt ceea ce îşi doresc prichindeii, la Iulius Mall Suceava se regăsesc cele mai vesele magazine cu articole pentru copii şi nenumărate posibilităţi de recreere, au anunțat reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la Iulius Mall Suceava se dă startul unei vacanţe de poveste.

„Cei mici se pot juca de minune în spaţiul special dedicat lor, Hopa Hopa fiind deschis zilnic pentru buna lor dispoziţie. Dacă adoră să cânte, să danseze, să coloreze şi să creeze alături de prieteni, locul potrivit este KidsLand Club. Într-un cadru vesel, spaţiile de joacă din Iulius Mall dau frâu liber pentru năzdrăvăniile şi activităţile extraşcolare ale ştrengarilor.

iulius mall (3)

Mişcarea în aer liber şi sportul sunt activităţi îndrăgite de toţi prichindeii, aşa că Iulius Mall îi invită să sară pe trambulinele Fun Jump şi să se caţere pe dispozitivele Bucovina Active Turism. Se vor încărca cu energie şi îşi vor dezvolta armonios corpul.

iulius mall (2)

Pentru că cei mici adoră bălăceala, chiar dacă nu ajung la mare se pot plimba pe apă, în AquaBall. Mingile săltăreţe pe apă le oferă mişcarea şi adrenalina de care au nevoie. Iar cei cu spirit creativ, care nu mai vor să picteze în creioane şi acuarele, sunt aşteptaţi la Red Castle, unde vor putea desena în nisip colorat.

Zilele de vară sunt mai lungi şi ştrengarii au nevoie de jucării care să le umple timpul cu distracţie şi acasă. Păpuşi, maşinuţe, eroi din desene animate şi alte articole îndrăgite de cei mici îi aşteaptă la renumitul brand DinoLand.

iulius mall (1)

Copiii vor mereu să fie în tendinţe, cu atât mai mult în vacanţă. Piese vestimentare şi încălţăminte în culori vii, care să le aducă zâmbete şi să le asigure confortul pentru a se juca în voie găseşti la Delia `07, Armin Kids, Nan by Danina Line şi Evel Mod. De aici îşi vor alege ţinutele perfecte micile domnişoare cochete şi băieţeii ştrengari, indiferent dacă merg la plimbare, la plajă sau în parcul de joacă”, se arată în comunicatul trimis de departamenul de PR din cadrul Iulius Mall.


Intră acum și în grupul de