Pompierii militari suceveni, vicecampioni naţionali la tenis de masă

Pompierii militari suceveni au fost desemnați vicecampioni naţionali la tenis de masă, la Cupa A.S.P.R. – ediţia 2015, ce a avut loc în municipiul Bistriţa.

 finala ASPR la tenis de masa (3)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, împreună cu sucursala Bistriţa-Năsăud a organizat în perioada 15-18 iunie a.c. Cupa A.S.P.R. – ediţia 2015 la Tenis de masă – faza finală pe I.G.S.U.

Competiţia s-a desfăşurat la Sala Olimpică pentru Tenis de Masă „Grigore Bozga” din municipiul Bistriţa, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost reprezentat de plutonierul adjutant Ovidiu Polocoşer şi de plutonierul major Marius Gugleş.

„La finalul competiţiei, pompierii militari suceveni s-au clasat pe locul al II-lea la dublu, iar plutonierul adjutant Ovidiu Polocoşer a ieşit vicecampion naţional, ocupând poziţia a două la categoria de vârstă 36-45 de ani. Îi felicităm pe colegii noştri şi le urăm succes în competiţiile următoare”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.