Liviu Dragnea, la Suceava: „Incă sunt liber şi sper să rămân în continuare”


Intră acum și în grupul de

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, si secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, susţin o conferinta de presa la sediul PSD Suceava.

 

Catalin Nechifor, preşedintele PSD Suceava:

„Vom discuta despre restructurarea partidului si pregatirea pentru toamna. Ii multumesc dlui Dragnea pentru ca timp de 3 ani ca ministru a reusit sa aduca peste 150 de proiecte pentru localitati, apa, drumuri si sali. Pentru Suceava s-au facut eforturi si sunt peste 150 proiecte.”

CAMPANIE ELECTORALA - PSD - MIRCEA GEOANA

Liviu Dragnea:

„Principalul motiv pentru care am plecat prin organizatii e dorinta presedintelui Ponta si a noastra de a vedea exact care e starea organizatiilor. Pe de alta parte, dorinta de a incepe realizarea unei oferte politice serioase pe care sa o prezentam tarii in perioada urmatoare, pentru urmatorul mandat. Discutii si cu colegii primari despre propuneri de modificare a legislatiei pentru o activitate mai buna.

Sa le spunem ca PSD nu e un partid care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii de la TV sau captiv intr-o guvernare.

Avem o intalnire largita si cu primarii si cu activul larg si la final vom conveni care e cea mai buna perioada pentru alegeri la Suceava. O pot face in iulie la final sau in septembrie.

Inca sunt un om liber si decid in functie de ce doresc. Nu ma poate chema nimeni, de urgenta, la Istanbul, nici macar prietenul meu bun. Am fost luni cand am aflat, ca sa il vad. Vroiam sa vad despre ce situatie medicala e vorba si sa discutam chestiuni politice importante pe care le stabilisem. Inca sunt liber si sper sa raman in continuare. Starea lui Victor e buna acum, dar are nevoie de recuperare de 3-4 saptamani.

In genunchi s-au gasit articulatiile rupte. Am discutat cu echipa medicala de acolo si in fiecare zi e nevoie de exercitii stricte. Maine va fi o noua evaluare si vor decide daca trebuie sa ramana in spital sau poate merge acasa. Daca va veni acasa, vom vorbi acasa, daca nu, duminica seara, voi fi din nou la el. Daca va mai sta, va face ceea ce se cuvine.

Functie de ce se va decide medical, el va spune ce va prelungi la sefia Guvernului. De ce sa nu poata prelungi de la spital. Se pot duce acolo documente pe care le poate semna. Nu scrie nicarieri ca trebuie sa semnez din interiorul biroului. Oprea a produs multa tulburare in PSD. Eu am inteles bine ce a spus Oprea la TV, dar genul asta de declaratii produc tulburare in partid. Nu e usor sa ceri PSD-ului sa fie santajat.

Vreau sa spun ca nu suntem captivi. Putem fi parteneri, dar nu captivi. Vom tine cont de problemele penale ale candidatilor pentru alegerile din 2016.

Nu ma pot juca in ipoteza sa spun ce va face premierul cu dl Oprea. El poate delega pe oricine. Dar, firesc, fiind un singur vicepriministru Oprea e normal sa preia. Eu sper ca lucrurile sa evolueze bine si sa vina in tara in cateva zile.”


Intră acum și în grupul de