Sfârșit de săptămână bogat în evenimente, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava se anunță un sfârşit de săptămână bogat în evenimente deosebite: concurs cu premii pentru şcolari, competiţie de avioane de hârtie, campionat FIFA, conferinţă pe teme educaţionale, lecţii de dans şi petrecere cu invitaţi speciali la Strikers Club.

Iulius Mall Suceava

„Iulius Mall şi-a făcut lecţiile pentru începutul noului an şcolar. Astfel, toţi prietenii de pe pagina de Facebook Iulius Mall se pot înscrie la concursul „Amintiri din prima zi de şcoală”, până pe 20 septembrie 2015. Participanţii trebuie să încarce o fotografie din prima zi de şcoală la postarea aferentă concursului, iar cinci dintre ei, desemnaţi prin tragere la sorţi, vor câştiga vouchere la magazinul DecoCenter”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Potrivit sursei citate, tot până duminică și cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate participă la tombola Iulius Mall. În urma extragerilor, trei clienţi vor câştiga premii de ultimă generaţie: consolă Xbox One cu senzor Kinect. În plus, primii 166 de participanţi ai fiecărei zile vor primi cadouri instant: selfie stick-uri, stick-uri memorie USB, încărcătoare portabile, căşti headphones, căni personalizate, rechizite, vouchere de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Cei care vor să îşi petreacă seara de vineri distrându-se pe ritmuri de RAP sunt invitaţi la Strikers Club. Petrecerea începe de la ora 21.00, avându-l ca invitat special pe Kazi Ploae.

Sâmbătă şi duminică, la etajul Iulius Mall Suceava se desfăşoară „Campionatul FIFA”. Toţi cei pasionaţi de fotbal şi de jocurile electronice, mici şi mari, pot participa la întrecerea cu pase şi driblări. Cei mai buni jucători vor intra în finală, iar miza este un gadget al momentului. Participarea la eveniment este gratuită.

Sâmbătă, de la ora 16.00, parterul Iulius Mall găzduieşte a doua etapă a „Campionatului avioanelor de hârtie”. Competiţia cuprinde probe de abilitate în execuţia avionului de hârtie, îndemânare în lansarea acestuia şi distanţa de zbor. În plus, copiii se vor distra alături de clovnul Bobo şi vor putea să înveţe noi tehnici pentru realizarea „aparatelor de zbor”. În urma celor trei ediţii se vor desemna finaliştii, care se vor duela pentru marele premiu: o dronă.

Pentru părinţi, bunici, cadre didactice şi orice alte persoane interesate de buna educaţie a copiilor, Iulius Mall organizează conferinţa „Provocările începutului de an şcolar”, susţinută de psihologul şi psihoterapeutul Irina Petrea. Duminică, de la ora 12.00, sucevenii se pot întâlni cu „SuperNanny”, care le va vorbi despre problemele ce pot apărea în perioada de tranziţie de la vacanţă la programul de studiu, mai ales la începerea unui nou ciclu şcolar, şi cum pot fi gestionate cu succes. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă, în urma căreia trei dintre persoanele prezente vor primi cadou cartea SuperNanny, semnată de Irina Petrea, oferită de librăria Cărtureşti din Iulius Mall. Înscrieri se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, preţul unui bilet fiind în valoare de 20 de lei. Pentru cadrele didactice biletul este de 15 lei, fiindu-le oferite, la cerere, diplome de participare pe care le pot include în portofoliu de formare.

Tot pe 20 septembrie, de la ora 17.00, sucevenii primesc o nouă invitaţie la dans. Profesioniştii Salsa Family Suceava le oferă clienţilor demonstraţii gratuite de latino caraibice, salsa, bachata, merengue şi kizomba. Ritmurile vor invada şi de această dată parterul Iulius Mall, spre încântarea celor care iubesc mişcarea în paşi de dans.

 


Intră acum și în grupul de