Teatrul de pe Lipscani prezintă la Gura Humorului spectacolul “Pasărea măiastră – Maria Tănase”


Intră acum și în grupul de

Teatrul-de-pe-LipscaniTeatrul de pe Lipscani va prezenta  joi, 5 noiembrie, la ora 19:00, la Casa de Cultură Gura Humorului,  spectacolul de succes al Adrianei Trandafir, “Pasărea măiastră – Maria Tănase”.

Biletele se pot procura de la casa de bilete de la Casa de Cultură Gura Humorului, de luni până duminică, in intervalul orar 10:00 – 12:00 şi 16:00 – 20:00.

Preţul unui bilet pentru publicul larg costă 35 de lei.  Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere şi vor plăti pentru un tichet doar 17,50 Lei.

Mai multe detalii pot fi obţinute apelând numerele de telefon 0745 812271, 0730 650743.

“Pasărea măiastră – Maria Tănase” este un spectacol memorabil, cu care actriţa Adriana Trandafir a facut istorie încă din anii ’80, câştigând numeroase premii si distincţii.
Totodată, “Pasărea măiastră – Maria Tănase” este primul spectacol ce face parte din noul proiect cultural al teatrului, intitulat “Mari actori in recital” – un proiect ce va aduce pe scena Sălii Mari a Teatrului de pe Lipscani mari artişti români în recitaluri deosebite.

„Regina cântecului românesc” sau „Pasărea măiastră”– cum a fost supranumită de Nicolae Iorga – Maria Tănase a fost una dintre cele mai mari interprete de muzică populară, uşoară şi lăutărească, de romanţe şi teatru de revistă din România.


Intră acum și în grupul de