Petrecere în castelul bântuit și ateliere de creație pentru copii, de Halloween, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

De Halloween, cei mici vor avea motive de bucurie la Iulius Mall, care va deveni tărâmul personajelor „de speriat”. Prichindeii curajoşi vor putea vizita „castelul bântuit”, iar cei care vor să rămână cu o amintire în ton cu tematica de Halloween vor participa la ateliere de creaţie.

Iulius Mall Suceava

 „Iulius Mall Suceava le propune copiilor o activitate în ton cu preferinţele lor, care îmbină imaginaţia şi îndemânarea cu tematica de Halloween. Sâmbătă, 31 octombrie 2015, de la ora 14.00, se dă startul unui atelier de creaţie special, unde prichindeii vor învăţa să realizeze felinare şi rame foto, decorate prin tehnica decupajului. Alături de Deco & Creativ, cei mici vor deprinde etapele necesare pentru a obţine un obiect decorativ ingenios, perfect pentru a fi oferit celor dragi sau pentru a decora camera copiilor. Mai mult, prin tehnicile utilizate, participanţii vor învăţa lucruri noi şi vor putea interacţiona cu alţi „meşteri” de vârsta lor”, au informat reprezentanții centrului comercial.

Tot sâmbătă, năzdrăvanii sunt invitaţi la cea mai „înfricoşătoare” şi îndrăgită petrecere. Personaje „de groază” pun stăpânire pe Iulius Mall, spre deliciul ştrengarilor veniţi să se distreze.

Potrivit sursei citate, de la ora 16.00, cei mai curajoşi copii sunt invitaţi la Halloween Party, în spaţiul special amenajat din vecinătatea KidsLand, în colaborare cu Asociaţia Nes Designer Cultural.

„Aici vor pătrunde în castelul bântuit, acompaniaţi de Contele Vârcolac, Piratul Barbă Cot, Fantoma şi Vrăjitoarea, puşi pe şotii. Invitaţii se vor putea fotografia în cele mai „întunecate” colţuri ale castelului, alături de personajele tematice care completează decorul sumbru: Frankenstein, Păpuşa Chucky, Baba Cloanţa şi Vrăjitorul Woodie. Iar pentru a intra şi mai mult în atmosferă, copiii vor fi pictaţi pe faţă, în ton cu petrecerea. De asemenea, prichindeii vor putea participa la un concurs de costume, la competiţia bostanilor de Halloween şi la tombola desenelor. În plus, pe lângă activităţile antrenante şi haioase, toţi copiii vor fi răsfăţaţi cu turtă dulce ornată de Halloween, bomboane sau vouchere la spaţiul de joacă. Castelul va putea fi vizitat sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 22.00”, menționează reprezentanții Iulius Mall Suceava.


Intră acum și în grupul de