Petrecere la Strikers Club, competiţie de şah, demonstraţii de talent, lecţii de dans şi evenimente pentru copii de Halloween, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La Iulius Mall Suceava, agenda din acest week-end include evenimente care îmbogăţesc timpul liber al bucovinenilor. Petrecere la Strikers Club, competiţie de şah, demonstraţii de talent, lecţii de dans, evenimente pentru copii de Halloween şi premii surprinzătoare sunt propunerile din următoarele zile, se arată într-un comunicat de presă transmis de Departamentul PR al complexului comercial.

Iulius Mall Suceava

 Vineri, 30 octombrie 2015, de la ora 21.30, petrecăreţii sunt aşteptaţi la Strikers Club, acolo unde vor concerta Valentin Boghean & Band. Cei care vor să se bucure de o seară specială, în compania muzicii de calitate, sunt aşteptaţi la concertul unuia dintre cei mai talentaţi muzicieni şi cântăreţi din Republica Moldova, care, pe lângă vocea lui deosebită, este şi un om orchestră.

Sâmbătă, în sala de de conferinţe a Iulius Mall Suceava, de la ora 9.30, se desfăşoară un concurs de şah dedicat prichindeilor. Organizat de Palatul Copiilor, evenimentul îşi propune să promoveze sportul minţii în rândul celor mici şi să pună în valoare abilităţile celor care au descoperit această activitate în cadrul instituţiei. Cei pasionaţi de mutările pe tabla de şah vor concura alături de alţi copii talentaţi şi vor fi premiaţi pentru rezultatele lor.

Tot sâmbătă, de la ora 18.00, la Iulius Mall va avea loc finala concursului Sucevenii au Talent. Pe scenă vor urca 15 finalişti, care au impresionat juriul şi publicul cu numerele lor originale. O iniţiativă a Clubului de Marketing din cadrul Asociaţiei de Cooperare Cultural Educațională Suceava, evenimentul face cunoscute talentele Sucevei, fiind ocazia de a ieşi din anonimat şi de a împărtăşi pasiunea lor publicului larg.

Ziua de sâmbătă este şi cea în care copiii se vor bucura de activităţi tematice de Halloween. Cei care vor să rămână cu o amintire în ton cu tematica de Halloween vor participa la ateliere de creaţie, în zona KidsLand, de la ora 14.00. Alături de Deco & Creativ, vor realiza felinare şi rame foto, decorate prin tehnica decupajului. De la ora 16.00, prichindeii curajoşi vor putea vizita „castelul bântuit”, în spaţiul special amenajat din vecinătatea KidsLand, în compania personajelor Contele Vârcolac, Piratul Barbă Cot, Fantoma şi Vrăjitoarea. Petrecerea va fi condimentată cu un concurs de costume, competiţia bostanilor de Halloween, tombola desenelor şi multe surprize dulci.

Prima zi din luna noiembrie este dedicată dansului. Duminică, de la ora 17.00, clienţii Iulius Mall Suceava primesc o nouă invitaţie ritmată. Cei care adoră să se mişte în pas de dans vor avea şansa să înveţe stiluri latino. Iniţiaţi, începători sau simpli curioşi vor fi ghidaţi de profesioniştii Salsa Family, la parterul Iulius Mall, în minunata lume a dansurilor caraibice, salsa, bachata şi merengue.

Până pe 1 noiembrie, sesiunile de shopping în valoare de minimum 100 de lei din Iulius Mall Suceava îţi acordă şansa de a câştiga premii distractive. Cei mai norocoşi trei clienţi vor primi câte un smartphone Samsung S6 Edge, iar alţi trei vor fi răsplătiţi pentru pasiunea lor de a merge la cumpărături cu experienţe la înălţime, câştigând câte un zbor de agrement, alături de alţi doi prieteni. În plus, zilnic, Iulius Mall oferă sute de premii pe loc: bilete la Escalada Parc Gura Humorului, căni termos, mape, strick-uri de memorie USB, pături cu mâneci şi băuturi răcoritoare. Mai mult, pe 30 şi 31 octombrie, printre premiile instant se vor număra şi cele cu tematică de Halloween: decoraţiuni, turtă dulce sau brioşe decorate cu elemente specifice.

 


Intră acum și în grupul de