Spectacol cu ”Magicianul” Marian Râlea la inaugurarea Orășelului Copiilor și a Târgului de Crăciun din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

afis sarbatori iarna Gura HumoruluiLa Gura Humorului vor fi inaugurate vineri, 18 decembrie a.c., începând cu orele 17:00, Orășelul Copiilor și Târgul de Crăciun, în cadrul spectacolului interactiv intitulat ”Poveste de Crăciun”, care îl are ca protagonist pe „Magicianul” Marian Râlea, însoțit de trupa sa. Cu acest prilej,  Primăria va oferi numeroase daruri copiilor prezenți.

”Într-un peisaj sperăm cât mai hibernal și un oraș îmbrăcat în haine de sărbătoare, Primăria orașului Gura Humorului și Centrul Cultural prezintă, începând din data de 18 decembrie și până în ultima zi a anului, o ofertă bogată și variată de evenimente specifice acestei perioade”,  anunță Primăria Gura Humorului.

Potrivit programului manifestărilor publicat pe site-ul instituției, în zilele de 19 și 20 decembrie, începând cu orele 16.00, pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare din Gura Humorului vor avea loc spectacole de colinde și de dansuri populare specifice zonei.

Concertul de Crăciun și de Anul Nou este programat să se desfășoare marți, 22 decembrie, de  la ora 19.00, la Casa de Cultură din Gura Humorului.

În zilele de 27 și 30 decembrie, zona centrală a orașului va găzdui Concertul de colinde al corurilor de la biserici (ora 16.00) și Spectacolul de datini și obiceiuri de iarnă (ora 12.00).

Evenimentele dedicate Sărbătorilor de iarnă se vor încheia în ultima zi a anului. Astfel, de la  ora 13.00, urșii de paie din Gura Humorului vor susține un program artistic pe esplanada Muzeului Obiceiurilor Populare. La ora 24:00, la cumpăna dintre ani, tradiționalul foc de artificii va lumina zona centrală a orașului. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de