Peste 120 de elevi participă la crosul Colegiului Silvic “Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Peste 120 de elevi ai Colegiului Silvic “Bucovina” din Câmpulung Moldovenesc vor participa, joi, la prima ediţie a crosului organizat de această unitate liceală ce are ca scop promovarea mişcării şi a unei vieţi sănătoase în rândul tinerilor.

cros picioare

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, la competiţie vor participa 124 de elevi, dar şi profesori ai colegiului câmpulungean, evenimentul fiind organizat la propunerea Consiliului Şcolar al Elevilor de la Colegiul Silvic “Bucovina”.

Startul competiţiei va fi dat, miercuri, la ora 12,00, participanţii la cros urmând să parcurgă o distanţă de trei kilometri până la linia de sosire.

Prima ediţie a crosului Colegiului Silvic “Bucovina” este sprijinită şi de Primăria Câmpulung Moldovenesc, care a pus la dispoziţie fondurile necesare achiziţionării tricourilor imprimate cu logo-ul competiţiei, iar reprezentanţii Poliţiei locale vor supraveghea desfăşurarea în bune condiţii a acţiunii.

Evenimentul urmăreşte promovarea mişcării şi a unei vieţi sănătoase şi armonioase în rândul tinerilor, a precizat inspectorul şcolar Cezar Anuţei.(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de