Expoziția de pictură ”Căutări” a Ștefanei Petre va fi deschisă la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava


Intră acum și în grupul de

AFIS- TAG- CAUTARI-web -01Galeria de Artă a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava va găzdui vineri, la ora 17.00, vernisajul expoziției personale de pictură a Ștefanei Petre.

Evenimentul va fi prezentat de dr. artist vizual Ana-Maria Ovadiuc  – AMO (curatorul expoziției) și de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc.

Expoziția sub genericul ”Căutări” este cu vânzare și reuneşte aproximativ 50 de lucrări realizate în ulei, din perioada 2011 – 2015.

Ștefana Petre este studentă în anul I, la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, la clasa profesorului Cezar Atodiresei.

Absolventă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava, promoţia 2015, (profesor arte vizuale Isabela Ignătescu) și a Şcolii Populare de Artă „Ion Irimescu” Suceava ( clasa profesorului Dumitru Rusu), tânăra a adunat în palmares premii importante în urma participării la concursurile și saloanele de arte plastice.

Expoziția ”Căutări” este organizată Asociația de Artă „Nicolae Tonitza” – (TAG), în parteneriat cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava – (USV) și Universitatea de Arte din București – (UNARTE), și poate fi vizitată  în incinta galeriei de artă a USV, Corp A, etaj I, până în data de 7 martie a.c. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de