Concert susținut de Viorica și Ioniță împreună cu taraful din Clejani, pe scena Casei de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

Viorica și Ioniță împreună cu taraful din Clejani vor susține un concert pe scena suceveană intitulat „Zaiafet și Muzichie”.

afis clejani

Publicul va putea asculta muzică veche românească, „scoasă din lada de zestre”, joi, 31 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

„Recitalul ZAIAFET ȘI MUZICHIE reconstituie prin cântec, cu migală și har, lumea satului, osatura pe care s-a construit spiritualitatea și istoria poporului român, cu tradiții și obiceiuri ritualice legate de ciclurile vieții.

În lada de zestre a Clejanilor se regăsesc bijuterii muzicale autentice, pe care patina timpului le-a facut și mai prețioase. O parte dintre ele au fost scoase la lumina pe albumele “Bordeiaș” sau “Dragostea de la Clejani”, altele așteaptă încă cel mai potrivit moment pentru a fi prezentate marelui public”, au informat organizatorii spectacolului.

Taraful din Clejani este cel mai de seamă reprezentant al muzicii românești autentice, cu articole elogioase în presa internațională, după succesele repurtate pe marile scene ale lumii, de la Paris și Madrid la Sydney, de la New York și Los Angeles la Tokyo, de la Londra și Montreux la Rio de Janeiro.

Prețul unui bilet la spectacol este de 80 de lei pentru publicul larg și de 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. Biletele se pot cumpara de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor, intrare B, etaj 1, tel. 0230 523718. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de