Ediția aniversară a Festivalului Judeţean de Poezie „Nichita în luna lui Marte”, marcată printr-un spectacol extraordinar de muzică folk


Intră acum și în grupul de

10352574_462235847314821_2359027065922299496_nFestivalul Judeţean de Poezie „Nichita în luna lui Marte”, care a ajuns, la cea de-a X-a ediție, se va desfășura joi, 31 martie a.c., la Vatra Dornei.

De la ora 11.00,  la Sala Oglinzilor din cadrul Primăriei municipiului Vatra Dornei, este programată festivitatea de premiere a laureaților ediției de anul acesta a evenimentului.
Cu această ocazie, va avea loc si vernisajul expozitiei de grafică „Respirând cu Nichita”, semnată de Mihai Pânzaru Pim.

În aceeaşi zi, de la ora 18.00,  Casa de Cultură ”Platon Pardău” din Vatra Dornei va găzdui un spectacol de muzică folk. Evenimentul va cuprinde un recital extraordinar intitulat ”Necuvintele”, ce va fi susţinut de Mihaela Popescu, marea voce a Cenaclului Flacăra, alături de poeta Carmen Veronica Steiciuc.

Pe scena dorneană vor mai concerta Grupul ”Perpetuum Folk”, alături  de Camelia Lucescu şi Mihai Rusu.

Evenimentul marchează sărbătorirea a zece ani de la prima ediție a Festivalului „Nichita în luna lui marte”.

Un bilet la spectacol costă 10 lei.

Festivalul- concurs „Nichita în luna lui Marte” este organizat de Primăria municipiului Vatra Dornei prin Casa de Cultură „Platon Pardău”, în parteneriat cu Centrul Cultural Bucovina, Societatea Scriitorilor Bucovineni, Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, Inspectoratul Județean Școlar Suceava și Asociația Scriitorilor și Artiștilor din Țara Dornelor. (I.L.)


Intră acum și în grupul de