Campionatul naţional de fotbal al liceelor creştine evanghelice din România se desfăşoară la Suceava pe noul teren de sport al Liceului Teoretic Filadelfia


Intră acum și în grupul de

Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava va găzdui în perioada 13-14 mai cea de a XXI-a ediţie a „Campionatului naţional de fotbal al liceelor creştine evanghelice din România”.

Potrivit organizatorilor, ultimele trei campionate au fost adjudecate de elevii Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava.

teren Filadelfia 3

Profesorul Narcis Georgescu este coordonatorul acestui eveniment naţional care se va desfăşura pe noul teren de sport al Liceului Teoretic Filadelfia.

 

Coordonatorul Campionatului naţional ade fotbal al liceelor creştine evanghelice, prof. Narcis Georgescu a declarat că educaţia şi sportul merg mână în mână.

teren Filadelfia 2

„Abordarea noastră urmează motto-ul “Un joc corect” și dorim să se constituie într-un model concret în urma căruia elevii noştri, într-o colectivitate, oricare ar fi aceasta, să fie recunoscuţi şi prin corectitudine, solidaritate, empatie. Educația și sportul merg mână în mână, se autodetermină și se susțin necondiționat. În speranţa că vom fi gazde ce confirmă virtuţile amintite, dorim succes tuturor şi să învingă cei mai buni!”, a declarat Narcis Georgescu. (N.B.)

teren Filadelfia 1


Intră acum și în grupul de