”Hora Bucovinei” va avea loc în Tabăra Bucșoaia-Frasin, în zilele de 21 și 22 mai. PROGRAMUL evenimentului


Intră acum și în grupul de

În Tabăra Bucșoaia din orașul sucevean Frasin, se va desfășura în zilele de 21 și 22 mai a.c., cea de-a opta ediție a evenimentului ”Hora Bucovinei”, care marchează urcatul oilor la munte.

Manifestarea, care va prezenta specificul şi unicitatea obiceiurilor şi tradiţiilor pastorale din Bucovina, este organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, Primăria oraşului Frasin, Direcţia Silvică Suceava şi Clubul Naţional Bucovina al Crescătorilor şi Proprietarilor de Câini de Rasă Ciobănesc Românesc de Bucovina.

Potrivit organizatorilor, „Hora Bucovinei” va reuni parada gospodarilor, petrecerea bacilor, stâne turistice și interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice din județul Suceava.

Totodată, evenimentul va găzdui expoziții de produse meșteșugărești, animale, utilaje agricole și specialități culinare.

Invitații speciali ai ediției din acest an a manifestării sunt renumiții interpreți de muzică populară Nicolae Furdui Iancu și Margareta Clipa.

”Hora Bucovinei” se va încheia cu un foc de tabără.

Programul detaliat al evenimentului se află pe afișul de mai jos.

2016_afis_hora_bucovinei


Intră acum și în grupul de