Surpriză din partea Wizz Air pentru pasagerii care zboară cu această companie


Intră acum și în grupul de

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat joi că piloții WIZZ vor oferi în timpul zborurilor actualizări ale rezultatelor meciurilor de fotbal la jumătatea și la finalul partidelor care se joacă în Franţa, în timpul curselor aeriene. Informațiile vor fi trimise către piloți de către centrul de control cu sediul în Budapesta, prin intermediul sistemului Aircraft Communications Addressing and Reporting System (ACARS), asigurându-se că ultimele rezultate vor ajunge la pasionații de fotbal care zboară la 11.000 metri altitudine.wizz air (1)

Pasagerii vor fi înştiinţaţi că urmează să se anunţe ultima actualizare a scorului partidei în desfăşurare, astfel încât cei care doresc să urmărească înregistrarea meciului mai târziu şi nu vor să afle rezultatul se pot pregăti în consecinţă.

Wizz Air operează curse din 19 ţări dintre cele 24 aflate în competiţia europeană şi are baze în cinci dintre ele. Importanţa spiritului de echipă şi unitatea sunt noţiuni importante pentru compania aeriană.

Acolo unde este posibil, WIZZ sprijină suporterii cu zboruri speciale care să îi ducă la timp către destinaţii din Franţa pentru a-şi vedea echipa în acţiune, iar apoi să îi aducă acasă. Wizz Air este, de asemenea, compania aleasă de naţionala Ungariei pentru a se deplasa, cu cea mai nouă aeronavă Airbus A320, între locaţiile meciurilor din Franţa.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: “Nu îi putem priva pe călătorii noştri pasionaţi de fotbal de rezultatele meciurilor campionatului. Piloţii vor anunţa scorurile partidelor şi, în acest fel, ne asigurăm că pasagerii vor afla rezultatele chiar şi în zbor, la o altitudine de 11. 000 de m. Fie că zbori în interes de afaceri, în vacanţa de vară, sau să îţi încurajezi echipa favorită, în Franţa, vei primi ultimele noutăţi legate de scorul partidelor chiar în timpul zborului.”wizz air (3)

Wizz Air urmează să opereze curse de pe Aeroportul Suceava din 3 august cu destinația Milano/Bergamo, iar din 19 august cu destinația Londra/Luton. (N.B.)


Intră acum și în grupul de