Gheorghe Flutur susține că va continua și manifestările inițiate de fosta administrație a județului, dar că le îmbunătățește. Va folosi și „Lada de zestre”, dar că încă nu a găsit-o


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că va continua manifestările inițiate de vechea administrație a Consiliului Județean Suceava, incluzând Suceava-Air Show, Comorile Muntelui, festival organizat în Masivul Rarău, sau festivalul de la Horodnic, menționând că le va îmbunătăți.Rarau Festival stana balmos cas oameni (23)

 

„Nu renunț la nimic. Vom continua evenimentele din calendarul prevăzut de Consiliul Județean. Și cei de dinaintea mea și trebuie să recunosc, au prins evenimentele care le-am creat. Sigur că le vom da o altă nuanță, sau consistență la unele, dar nu renunț la nimic”, a spus Flutur.

El a spus că vor fi intesificate evenimentele în cursul lunii august și vor exista și surprize.

Flutur a menționat că nu renunță nici la Lada de Zestre, care a fost o inițiativă a fostei conduceri a CJ Suceava de promovare a Bucovinei prin includerea într-o ladă a unor simboluri ale zonei, de la dulceața de afine, afinată până la un pui de zadă, toate având instrucțiuni de folosire.

„Nu renunț la Lada de Zestre, nu am găsit-o, dar nu renunț la ea”, a menționat Flutur.

lada de zestre

El a spus că toate acțiunile trebuie să se înscrie într-un amplu proiect de promovare a județului Suceava.

Flutur a spus că și ia sau cămașa bucovineană „Hai în Bucovina” sunt incluse în acest proiect.

„Acest Hai în Bucovina pe noi ne obligă să creem motive pentru care să vină. Fie să vină să facă concedii, fie să vină să investească, fie să vină înapoi acasă. Aceasta e o temă importantă pentru noi”, a spus Flutur.

El a arătat că a dat dispoziție ca și la intrările în județ să fie puse imagini sugestive cu proiectele de promovare a Bucovinei.(Alin Dima)

suceava air show 2015 (43)


Intră acum și în grupul de