Etapa finală a Concursului de recitare a liricii eminesciene „La Putna”, organizat în cadrul evenimentului ”Trasee eminesciene”


Intră acum și în grupul de

Etapa finală a fazei a II-a a Concursului de recitare a liricii eminesciene „La Putna” se va desfășura la mănăstirea cu același nume în zilele de 13 și 14 august a.c.

Putna slujba (27)

Competiția se circumscrie manifestării culturale cu genericul „Trasee eminesciene”.

Potrivit unui comunicat al Centrului Cultural ”Bucovina”, sâmbătă, 13 august, vor fi efectuate vizite la Muzeul Bucovinei, Cetatea de Scaun Suceava și mănăstirile Voroneț, Sucevița și Putna, iar duminică, 14 august, la ora 12.00, la Mănăstirea Putna, va avea loc festivitatea de premiere și recitalul laureaților.

Concursul de recitare a liricii eminesciene „La Putna” este organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” – Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, Departamentul Învățământ și Știință al Administrației Regionale de Stat din Regiunea Cernăuți (Ucraina), Primăria Putna, Mănăstirea Putna, Direcția Generală de Educație, Tineret și Sport a Consiliului Municipal Chișinău (Republica Moldova). (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de