Cupa Aqua Carpatica la minifotbal, ediția a V-a, la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Baza Sportivă Stadium Yanis din Vatra Dornei va găzdui, în primele două weekend-uri din luna octombrie, cea de-a cincea ediţie a Cupei Aqua Carpatica la minifotbal, informează într-un comunicat de presă, organizatorii evenimentului.

image1

În document se arată că, deşi competiţia este destinată jucătorilor amatori din Bazinul Dornelor, organizatorii au permis accesul jucătorilor legitimaţi în ligile a IV-a şi a V-a (care au jucat în 2016), limitând numărul acestora la trei, pentru fiecare echipă. Loturile pot fi formate din maxim zece jucători, taxa de înscriere fiind gratuită.

Sponsorul competiţiei pune la bătaie, şi anul acesta, premii substanţiale în valoare de aproape 2000 de euro: locul I – 3.000 lei, locul II – 1.500 lei, locul III – 1.000 lei, locul IV – 500 lei. De asemenea, vor primi distincţii importante şi fotbaliştii care se vor remarca în mod deosebit pe durata turneului, cel mai bun portar, cel mai bun jucător şi golgheterul întrecerii urmând să fie recompensaţi cu câte 200 lei, de către organizatori. Premii speciale vor fi acordate, la fel ca şi la ediţiile precedente, şi celor mai tineri dintre jucătorii care se vor evidenţia pe durata competiţiei.

Meciurile din grupe sunt programate în zilel de 1 și 2 octombrie, în timp ce etapele finale se vor desfăşura în zilele de 8 şi 9 octombrie.

Potrivit sursei menționate, ședinţa tehnică şi tragerea la sorţi vor avea loc vineri, 30 octombrie, la pub-ul din incinta bazei sportive de la terenul sintetic din oraşul de la poalele Dealului Negru.

Anul trecut cupa a fost adjudecată de echipa „Luceafărul” care a învins pe „San Marino” cu scorul de 2-1. (Anamaria Străchinescu)

 

 


Intră acum și în grupul de