Expoziţia retrospectivă “Drumul spre lumină”, cu lucrări ale regretatei artiste plastice Angela Bolnavu Pitariu, va fi vernisată la Muzeul de Istorie Suceava


Intră acum și în grupul de

Un număr de 100 de lucrări ale regretatei artiste plastice Angela Bolnavu Pitariu vor fi reunite într-o expoziţie retrospectivă “Drumul spre lumină”, ce va fi vernisată, joi, de la orele 17,00 la Muzeul de Istorie Suceava.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă că expoziţia este organizată în memoria artistei plastice Angela Bolnavu Pitariu şi include100 de lucrări, din care şapte sunt tapiserii, iar prof.univ.dr.Gheorghe Macarie, istoric şi critic de artă din Iaşi, va prezenta această expoziţie.

muzeul de istorie (8)

El a spus că vernisajul va avea loc, joi, de la ora 17,00, în galeria de la etaj din cadrul Muzeului de Istorie Suceava, iar expoziţia va putea fi vizitată până pe 16 decembrie.

Manifestarea este organizată de Muzeul Bucovinei şi de filiala suceveană a Uniunii Artiştilor Plastici din România. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de