Expoziția internațională „Salonul de Umor” Suceava 2016


Intră acum și în grupul de

Centrul Cultural „Bucovina” (CCB) – prin Direcția Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CCPCT) – organizează cea de-a XXIV-a ediție a Expoziției internaționale „Salonul de Umor” Suceava 2016 (Campionatul național de caricatură).

Potrivit organizatorilor, salonul-concurs, cu tema „Hai în Bucovina!”, este deschis pentru participare atât debutanților, cât și caricaturiștilor români consacrați, din țară și din străinătate.

”Caricaturiștii care doresc să participe vor trimite, până în data de 15 decembrie a.c., două lucrări (caricaturi – fără cuvinte), alb-negru sau color, format A3 sau A4, scanate cu o rezoluție de minim 300 dpi, la următoarele adresele de e-mail: [email protected]; [email protected] cu specificația <Pentru Salonul de Umor Suceava 2016>”, arată organizatorii.

Juriul, alcătuit din Mihai Pânzaru PIM – președinte, Victor T. Rusu și Tiberiu Cosovan – membri, va parafa prin proces verbal clasamentul și va acorda premiile.

”Potrivit regulamentului, în caz de egalitate de puncte, nota președintelui juriului are valoare dublă. Juriul poate să nu acorde unul sau mai multe premii, sumele urmând a fi redistribuite în limita sumei totale alocate”, precizează organizatorii, care vor edita un catalog digital al salonului-concurs ce va fi prezentat pe site-ul CCB – CCPCT.

Vernisajul expoziției cu lucrările „Salonului de Umor” Suceava 2016 va avea loc joi, 22 decembrie a.c., la ora 14.00, la Centrul pentru Susținerea Tradițiilor Bucovinene din municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de