Seminar gratuit de „Antreprenoriat și Inteligență Emoțională în Business”, săptămâna viitoare, la Suceava

Inteligența emoțională este de două ori mai importantă decât coeficientul de inteligență plus aptitudinile tehnice, acest lucru fiind confirmat de studiile de specialitate desfășurate pe angajații companiilor de top.


Intră acum și în grupul de

afisPentru a veni în întâmpinarea celor care doresc să se dezvolte atât personal, cât și profesional, RECREX și BULROM Global Group organizează, săptămâna viitoare, la Suceava, seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS”, susținut de prof. asoc. dr. psiholog Ion DUVAC și fondatorul BULROM Global Group, Veselin Ivanov ATANASOV.

”Astfel, antreprenorii, managerii și toți cei care vor să afle care este legătura dintre inteligența emoțională și leadership, inteligența emoțională, antreprenoriat și abilitatea de a reuși profesional, sunt invitați miercuri, 23 noiembrie 2016, de la ora 17.00, în sala mare a hotelului Imperium, situat la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni”, anunță Departamentul PR & Marketing RECREX România într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, de la cei doi speakeri participanții la seminar vor putea afla: ”Ce este inteligența emoțională”, ”Cum ne putem dezvolta inteligența emoțională”, ”Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și LEADERSHIP”, ”Care este relația dintre INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ și ANTREPRENORIAT” și ”Cum ne putem dezvolta spiritul antreprenorial și managerial prin inovație și risc asumat”.

În comunicatul RECREX România se mai precizează că înscrierile la seminarul gratuit „ANTREPRENORIAT ȘI INTELIGENȚA EMOȚIONALĂ ÎN BUSINESS” se pot face la numărul de telefon 0754 878 040 sau pe adresa de e-mail [email protected],  numărul de locuri fiind limitat. (Irina Lițu)

 

 

 


Intră acum și în grupul de