Trupa Vama va concerta la Balul Bobocilor USV 2016


Intră acum și în grupul de

balul-bobocilor-2016Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va găzdui joi, 8 decembrie a.c., începând cu ora 19:00, o nouă ediție a Balului Bobocilor USV, intitulată “Hall of Fame” și organizată de Asociația Studenților din Universitatea Suceava, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților.

”Reflectoarele sunt aprinse, actorii sunt pe poziții și…acțiune! Protagoniști sunt 10 perechi de boboci ai Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava. Frumoși, talentați și ambițioși, cu toții aspiră la titlurile de Miss și Mister USV 2016. Fie că interpretează personaje din desene animate sau din producții cinematografice cunoscute, cu siguranță se vor folosi de toate atuurile pentru a reuși să câștige. Multe momente extraordinare, multă voie bună și pentru ca evenimentul să fie unul de zile mari, spectatorii vor lua parte la un concert susținut de invitații serii: trupa Vama”, arată organizatorii evenimentului.

Aceștia precizează că după spectacol, câștigătorii titlurilor de Miss și Mister vor fi sărbătoriți la un after party în club Padrino. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de