Weekend aparte, la Iulius Mall Suceava: târguri de unde poți alege cadouri, atelier de creație și concert al orchestrei Filarmonicii Botoșani


Intră acum și în grupul de

Pentru clienții Iulius Mall Suceava, zilele care urmează vor aduce numeroase surprize. Târguri de unde se pot alege cadouri deosebite, atelier de creație decorațiuni pentru copii, concert simfonic și sesiuni gratuite de dans sunt propunerile din acest weekend, anunță complexul comercial.

”De vineri până duminică, în perioada 16 – 18 decembrie 2016, pentru cei care încă mai caută darurile perfecte pentru apropiaţi se desfăşoară o ediţie specială a Târgului de Handmade. La parterul Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri, realizate manual: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, decoraţiuni deosebite pentru brad şi pentru locuinţă, aranjamente tematice, bijuterii şi alte articole cu dichis.

În plus, până pe 23 decembrie, clienții Iulius Mall Suceava mai au posibilitatea de a cumpăra accesorii în tendințe și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. La Bag Expo vor găsi peste 6.000 de genți, portofele, borsete, curele și altele. Totodată, Expomineralia reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii și decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase. Astfel, clienţii Iulius Mall se vor asigura că simpaticul bătrânel va pune în tolba sa tot ceea ce îşi doresc persoanele dragi.

Sâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, este timpul ca cei mici să îşi valorifice imaginaţia. Copiii care vor să își personalizeze camera cu decoraţiuni făcute chiar de ei pot participa la un atelier de creaţie, unde vor învăţa să picteze brăduți de lemn. Materialele necesare pentru crearea decoraţiunilor sunt puse la dispoziţie de Iulius Mall, iar micile opere de artă vor fi oferite în dar ştrengarilor participanţi.

De la ora 19.00, la etajul Iulius Mall vor răsuna cele mai frumoase melodii de iarnă, interpretate de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani. Concertul extraordinar „Simte Magia Crăciunului” este cadoul muzical oferit de Iulius Mall pentru clienții săi, care include un repertoriu compus din cântece de sezon îndrăgite.

Duminică, de la ora 17.00, la parterul Iulius Mall, cei care vor să petreacă sărbătorile în pași de dans sunt așteptați la noi lecții gratuite de ritmuri latino, alături de specialiștii Salsa Family.

În pauzele de la shopping, sucevenii se pot relaxa la patinoarul Dream Ice. Arena de gheaţă este deschisă zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate de distracţie pe patine costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi. Persoanele care nu deţin patine le pot închiria de la Ice Dream pentru 5 lei, dacă sunt copii, sau pentru 10 lei, dacă sunt adulţi”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de