Trofee şi diplome de excelenţă înmânate partenerilor şi organizatorilor celei de a IV-a ediţii a Spartachiadei Profesorilor


Intră acum și în grupul de

Cea de a IV-a ediţie a Spartachiadei Profesorilor s-a încheiat, vineri, cu înmânarea trofeelor şi diplomelor de excelenţă celor care au contribuit la organizarea şi derularea acestui proiect iniţiat de Alianţa Sindicatelor din Învăţământ Suceava şi realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Vicepreşedintele ASIS, profesor Dumitru Irimia, a declarat, vineri, la festivitatea de înmânare a trofeelor şi diplomelor de excelenţă organizatorilor şi partenerilor acestui eveniment, că Spartachiada Profesorilor, ajunsă la a IV-a ediţie, este un proiect care îşi propune promovarea sportului în rândul profesorilor şi angajaţilor din învăţământul preuniversitar, dar şi în rândul elevilor, arătând că sportul înseamnă un stil de viaţă sănătos. El a spus că Spartachiada Profesorilor a ajuns să fie apreciată nu numai de dascălii din judeţul Suceava, ci şi de cei din judeţele Vrancea, Neamţ şi Bacău, participanţi la competiţiile sportive din acest an.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat că autoritatea publică judeţeană s-a numărat printre instituţiile ce au susţinut financiar organizarea Spartachiadei Profesorilor felicitându-i pe toţi cei care s-au implicat în desfăşurarea evenimentului.

Şi primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că Primăria şi Consiliul Local Suceava au sprijinit organizarea competiţiei dedicate profesorilor şi angajaţilor din învăţământ arătând că pentru ediţia următoare doreşte să se antreneze pentru a putea participa şi el la Spartachiada Profesorilor, alături de angajaţi ai Primăriei.

Lungu a spus că în bugetul pentru anul 2017 vor fi prevăzute fonduri pentru susţinerea celei de a V-a ediţii a competiţiei sportive organizate de ASIS.

Printre participanţii la această festivitate s-au numărat subprefectul de Suceava, Ionuţ Creţuleac, reprezentantul Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru toţi”, Mihai Androhovici, decanul Facultăţii de Educţie Fizică şi Sport din cadrul USV, Petru Ghervan, inspectorii şcolari generali adjuncţi Gabriela Scutaru şi Cristian Cuciurean, inspectorul şcolar de specialitate Adrian Voicu, directori ai unor şcoli gimnaziale, colegii şi licee din municipiul Suceava, reprezentanţi ai Şcolii gimnaziale Bosanci, precum şi profesori de educaţie fizică şi sport.

Preşedintele ASIS, profesorul Giani Leonte împreună cu inspectorul şcolar general al judeţului Suceava Gheorghe Lazăr au înmânat partenerilor şi organizatorilor “Spartachiadei Profesorilor” trofee şi diplome de excelenţă.

Reamintim că Spartachiada Profesorilor, ce a cuprins în acest an întreceri în 14 ramuri de sport, inclusiv pescuit sportiv, a fost organizată, în perioada 16-18 septembrie 2016, în mai multe locaţii din municipiul Suceava şi în comuna Bosanci.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de