Târgul de Nunți Bucovina a ajuns la cea de-a zecea ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 24-26 februarie, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Complexul comercial Iulius Mall Suceava va găzdui în perioada 24-26 februarie a.c., cea de-a zecea ediție a Târgului de Nunți Bucovina.

”Cel mai mare și reprezentativ târg de nunți din Suceava organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall aduce pentru dumneavoastră  cei mai importanți expozanți din domeniu, branduri de renume, care timp de trei zile, între 24 și 26 februarie 2017 vă așteaptă în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Evenimentul este un mod excelent  de a afla de la experții din domeniu ce este la modă și de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneți în legătură cu organizarea unei nunți sau eveniment festiv”, se arată într-un comunicat al Camerei de Comerț din Industrie Suceava.

Sursa citată precizează că la Târgul de Nunți Bucovina, cei care urmează să devină miri, vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă.

”Vă invităm să probați cât mai multe stiluri și modele pentru a descoperi ținuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă.

În cadrul târgului veți găsi firmei specializate în decorațiuni, specialiști care vă pun la dispoziție know how-ul lor, aranjamentele florale în culori și forme inedite și decoruri spectaculoase, sunt elementele prin care firmele de decorațiuni reușesc să transforme evenimentul într-o nuntă de nota 10.

Experți în imagine, fotografie și filmare profesională vă vor prezenta de la concept și scripting până la fotografiere, editare și multiplicare pentru ca cele mai importante lucruri și momente  din viața ta să îți amintească peste ani. Poți să îți lași amintirile în mâinile unor profesioniști.

Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu care este important pentru dumneavoastră, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte detalii de finețe care să corespundă cu dorințele dumneavoastră. De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații.

În cadrul târgului vor fi prezente saloane de înfrumusețare, make-up artists, hair-stylists, specialiști care îți vor spune cum să ai un look de excepție, pentru că în ziua nunții tale tu ești personajul principal.

Astfel, vizitatorii vor putea găsi tot ce ține de organizarea unei nunți perfecte”, se arată în comunicatul CCI Suceava.

Aflat la cea de-a X-a ediție, evenimentul a devenit unul de referință pe piața târgurilor în domeniu, numărul expozanților și vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare și cel mai important târg de nunți din Suceava.

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză.

”Vă așteptăm alături de noi pentru a nu rata discounturile oferite de expozanți doar pe perioada manifestării!”, transmit organizatorii evenimentului.

Târgul de nunți Bucovina de la Iulius Mall Suceava va putea fi vizitat în perioada 24-26 februarie a.c., între orele 10:00-22:00. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de