Sute de spectatori la concertul Paulei Seling și al Filarmonicii din Botoșani în care muzica pop a fost combinată cu cea clasică


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall a organizat în acest an un Concert al Primăverii  oferind publicului un mărțișor special, iar sute de suceveni au petrecut seara de sâmbătă în compania Filarmonicii de Stat Botoșani și a interpretei Paula Seling.

Timp de o oră și jumătate, sute de spectatori au asitat la un concert desfășurat la etajul Iulius Mall Suceava pentru a marca prin muzică începutul sezonului verde.

„Vrăjiți de vocea Paulei Seling și de interpretarea excepțională a partiturilor selectate de Filarmonica de Stat Botoșani, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, cei prezenți au primit mărțișorul muzical cu bucurie și inimi deschise. Dovada acestui fapt au fost ropotele de aplauze pe care publicul le-a oferit în schimbul cadoului ritmat”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

„Concert de Primăvară” a reprezentat un spectacol aparte pentru suceveni, combinând muzica pop cu cea clasică.

Melodiile cunoscutei artiste Paula Seling au fost orchestrate simfonic, pentru ca publicul să se poată delecta cu triluri încântătoare, în ton cu energia noului anotimp.

Acesta a fost modul prin care Iulius Mall și invitații săi au spus „bun venit” primăverii, menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de