Numeroase persoane la spectacolul de Paști din Parcul Central. Copiii, atrași de iepuri, iezi sau de caleașca trasă de ponei


Intră acum și în grupul de

Numeroase persoane au participat, duminică, la prânz, în parcul central al municipiului Suceava, la un spectacol de Paști ce a inclus demonstrații de toacă, dar și cântece intepretate de coruri din județ.

Spectacolul a inclus tocașii de la Dumbrăveni și Rotunda, tocașii de la Fălticeni, tocașii de la Bogdănești, tocașii de la Marginea, Corul bărbătesc din Bosanci, Grupul vocal „Balada” din Fălticeni, Grupul vocal „Dor de la Humor” și Ansamblul de copii și tineri „Balada Bucovinei” Suceava.

Pe un ecran mare au fost prezentate imagini cu obiceiuri pascale din Bucovina.

Copiii aflaţi în parc au fost mai mult atraşi de iepuri sau iezi, dar și de o mini caleaşcă trasă de doi ponei, care transporta coșuri cu ouă roșii.

Prezent la această manifestare, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a împărțit ouă roșii copiilor prezenți.

La acest spectacol de Paști a mai fost prezent primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță, dar și directori de instituții care au ciocnit ouă roșii.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de