Stalactite și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase, la Expomineralia, în Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

La parterul Iulius Mall Suceava se va desfășura, în perioada 26 – 30 aprilie a.c., o nouă ediție a târgului de minerale, roci și bijuterii ”Expomineralia”, anunță complexul comercial într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, printre noutăţile prezentate la această ediție se numără şi o serie de stalactite și stalagmite din peşterile din România, deosebit de atractive mai ales pentru copiii şi adulţii pasionaţi de speologie.

”În plus, vor putea fi admirate și cumpărate roci, flori de mină și diverse obiecte realizate din sare de Himalaya, care captează interesul colecționarilor, dar și al celor care vor să ofere un plus de personalitate locuinței lor.

Doamnele și domnișoarele împart o pasiune comună: bijuteriile. Expomineralia din Iulius Mall Suceava le propune să descopere cercei, inele, brățări, coliere și alte podoabe îmbogățite cu pietre deosebite, precum: topaz, spinel, smarald, alexandrit, safir, rubin și multe altele. În plus, pentru cele care își doresc să aleagă pietrele prețioase și semiprețioase potrivite zodiilor lor și care le pot influența starea de spirit pot opta pentru bijuterii realizate din coral, onix, chihlimbar, turcoaz, jad, ametist, perle și cristale dintre cele mai variate.

Piesele expuse vor cuceri și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de