Concert Mike Godoroja & Blue Spirit, la USV


Intră acum și în grupul de

În „Grădina englezească” a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc marți, 16 mai a.c., de la ora 20.00, un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Spectacolul este organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), Universitatea „Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților și face parte din cadrul Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești” (ZNST), intrarea fiind liberă.

După concert, studenții se vor distra în compania lui Aykad.

Mike Godoroja &Blue Spirit s-au impus pe scena românească prin blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country şi tradiţionale modele româneşti, prin colaborarea cu alţi artişti importanţi şi prin inspiraţia cu care aduc de fiecare dată o abordare nouă, în care spectatorul e invitat să participe direct la poveste.

Mike Godoroja a realizat timp de douăzeci de ani emisiuni de radio şi televiziune dedicate muzicii şi artiştilor şi a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett sau David Palmer.

Festivalul „Zilele și Nopțile Studențești” are loc în perioada 8-28 mai, organizatorii pregătind diferite activități structurate în cadrul celor cinci departamente: Divertisment, Cultural – Educaţional, Sănătate, Mediu și Sport. Totodată, studenții vor putea participa și la o acțiune de Treasure Hunt.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de