Ioan Bălan îl susține pe Ludovic Orban la funcția de președinte al PNL: Avem nevoie de unitate pentru un partid puternic


Intră acum și în grupul de
Vicepreședintele regional al PNL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a anunțat, luni, că susține candidatura lui Ludovic Orban la funcția de președinte al partidului.
Bălan este semnatar al moțiunii pe care Ludovic Orban o va susține în cadrul Congresului PNL din 17 iunie.

„Astăzi, mai mult ca oricând, PNL are nevoie de o echipă, de o echipă puternică ce s-a strâns deja în jurul lui Ludovic Orban. Avem nevoie de unitate pentru un partid puternic”, a spus deputatul sucevean Ioan Bălan.

Organizația PNL Suceava va avea cea mai mare delegație la Congresul PNL care va alege noua conducere a partidului.

Președintele organizației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că nu va anunța pe cine susține la funcția de președinte al partidului, dar a spus că acesta va trebui să fie candidatul care va putea uni partidul.

„PNL Suceava este o organizație liberală foarte puternică și va trebui să avem un cuvânt greu de spus. Din câte știu vom avea cel mai mare număr de delegați la Congresul partidului și nu ne este indiferent ce se întâmplă. Ați văzut că au venit pe aici candidații și au încercat să se pozeze cu noi și atunci sunt mai relaxat”, a spus Flutur.

El a prezentat calitățile candidaților anunțați, arătând că nu are ce să le reproșeze, dar vrea să știe care sunt obiectivele clare.

„În primul rând liderul trebuie să unească cele două grupări. Eu  sunt nemulțumit că în multe filiale se vorbește de „noi” și „voi” de PNL-iști și PDL-iști, ceea ce la Suceava nu se mai întâmplă. Aici suntem la un loc toți”, a spus Flutur.

La funcția de președinte al PNL și-au anunțat candidaturile Ludovic Orban, Cristian Bușoi, dar și Viorel Cataramă.


Intră acum și în grupul de