Concert de muzică braziliană, joi, la USV


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava organizează, joi, 1 iunie, începând cu ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV, un concert de muzică braziliană susținut de Fabio Selvini și Mirco Bussi în cadrul proiectului Anima Carioca.

Potrivit organizatorilor, Anima Carioca este un proiect axat în întregime pe muzica populară braziliană ce trasează istoria Choro-ului brazilian pornind de la tradițiile sale vechi şi evoluând până la geniul compozitorilor contemporani.

„Piesele care fac parte din proiect sunt mici „pietre ascunse” de valoare artistică inestimabilă. Pentru a păstra tradiția fără a denatura voința compozitorului am realizat aranjamentele pieselor ce le avem în program. Acest lucru a fost apreciat în diverse evenimente de concert şi au primite întotdeauna cu un succes imens: Evenimente: Amici della Musica (FG), Foaierul Concertele (Marrucino teatru), Festivalul Suoni D’Abruzzo, Note per un Incontro, MusicArte (PE)”, au arătat organizatorii evenimentului.

Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro.

Informații suplimentare se pot obține sunând la numărul de telefon 0752 092 606.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de